Eiti prie turinio

Pomidorų padažas

Privalumai: tradicinis Kėdainių Konservų pomidorų padažas; pagardintas muskato riešutais. Naudojimas: puikiai tinka pateikti kaip pagardą su įvairiais paukštienos ir grilio patiekalais. Taip pat padažams gaminti bei sriuboms gardinti.

Kečupas

Privalumai: Kėdainių Konservų pomidorų kečupas, pagardintas unikaliais prieskoniais , tradicinė ir pamėgta produkto receptūra Naudojimas: Puikiai tinka pateikti kaip pagardą su įvairiais paukštienos ir grilio patiekalais. Taip pat padažams gaminti bei sriuboms gardinti.

Kečupas

Privalumai: rinkoje įsitvirtinusi receptūra; pagardintas muskato riešutais ir saldžiąja paprika; plačios vartojimo galimybės. Naudojimas: patiekti kaip pagardą prie įvairių paukštienos ar grilio patiekalų. Taip pat, padažams gaminti ir sriuboms gardinti.

Krienai

Privalumai: Tirštos konsistencijos krienų tyrė; aštraus skonio; plačios vartojimo galimybės. Naudojimas: patiekti kaip pagardą prie įvairių grilio patiekalų, kaip užtepas sumuštiniams. Taip pat, kaip marinatas mėsai.

Majonezas

Privalumai: itin švelnaus skonio; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą.

Majonezas

Privalumai: vidutiniškai tiršta konsistencija; vidutinio riebumo majonezas; unikalus gamybos receptas. Naudojimas: mišrainėms gaminti bei tepti ant įvairių duonos gaminių.

Majonezas

Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams ir padažams gaminti. Taip pat kaip dip‘as užkandžiams.

Majonezas Provansal

Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą.

Majonezas

Privalumai: itin tiršta konsistencija; didesnis kiaušinių trynių kiekis sukuria stipresnę emulsiją, naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą prie šaltų užkandžių.

Majonezas dekoravimui

Privalumai: Sudėtyje yra 73 % riebalų, pagamintas naudojant skystio kiaušinio trynius ir aukšiausios kokybės rapsų aliejaus. Naudojimas: Puikiai tinka ruošti salotoms, mišrainėms ar sumuštinių, mėsainių ir dešrainių dekoarvimui.

© Kėdainių konservai 2022

Privatumo politika
This site is registered on wpml.org as a development site.