Eiti prie turinio

Marinuoti agurkai

Privalumai: traškūs marinuoti agurkai, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą mėsainiams, sumuštiniams ir kitiems patiekalams.

Kečupas

Privalumai: Kėdainių Konservų pomidorų kečupas, pagardintas unikaliais prieskoniais , tradicinė ir pamėgta produkto receptūra Naudojimas: Puikiai tinka pateikti kaip pagardą su įvairiais paukštienos ir grilio patiekalais. Taip pat padažams gaminti bei sriuboms gardinti.

Barbekiu padažas

Privalumai: Lengvai tirštas padažas, turintis dūmų skonio prieskonių Naudojimas: Idealiai tinka su mėsos patiekalais, galima naudoti patiekalų dekoravimui, marinavimui ar glazūravimui.

Barbekiu padažas

Privalumai: Lengvai tirštas padažas, turintis dūmų skonio prieskonių Naudojimas: Idealiai tinka su mėsos patiekalais, galima naudoti patiekalų dekoravimui, marinavimui ar glazūravimui.

Garstyčių padažas

Privalumai: Tirštos konsistencijos, nepraranda savo formos ant gaminio, sodraus ir ryškaus garstyčių skonio. Naudojimas: Puikiai tinka su mėsos patiekalais. Mėsainių, dešrainių, sumušinių gardinimui ar kaip sudėtinė kitų padažų dalis.

Pomidorų kečupas

Privalumai: Kėdainių Konservų pomidorų kečupas, pagardintas unikaliais prieskoniais , tradicinė ir pamėgta produkto receptūra Naudojimas: Tinka su mėsos patiekalais, dešrainių, mėsainių, bulvyčių gardinimui, troškinių ruošimui. Gali būti naudojamas kaip kitų padažų sudėtinė dalis.

Majonezas

Privalumai: mažiau tiršta konsistencija; didesnis kiaušinių trynių kiekis sukuria stipresnę emulsiją; pagardintas garstyčiomis. Naudojimas: tepti ant įvairių duonos gaminių bei salotoms gaminti.

Majonezas

Privalumai: vidutiniškai tiršta konsistencija; vidutinio riebumo majonezas; unikalus gamybos receptas. Naudojimas: mišrainėms gaminti bei tepti ant įvairių duonos gaminių.

Majonezas

Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams ir padažams gaminti. Taip pat kaip dip‘as užkandžiams.

Majonezas

Privalumai: itin tiršta konsistencija; didesnis kiaušinių trynių kiekis sukuria stipresnę emulsiją, naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą prie šaltų užkandžių.

© Kėdainių konservai 2022

Privatumo politika
This site is registered on wpml.org as a development site.