Majonezas Provansal
Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą.
Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą.
Privalumai: traškūs marinuoti agurkai; silpnai rūgštaus skonio; be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: traškūs marinuoti agurkai, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą mėsainiams, sumuštiniams ir kitiems patiekalams.
Privalumai: silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: traškūs marinuoti agurkai, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: traškūs burokėliai; tradicinis receptas – burokėliai pagardinti obuolių sultimis; be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: Ypatingai traškūs marinuoti burokėliai; be konservantų; silpnai rūgštūs. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: Silpnai rūgštaus skonio, želatininio paviršiaus kelmučiai, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: tvirta grybų struktūra, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.
Privalumai: kruopščiai atrinkti pievagrybiai; silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.