Eiti prie turinio

Majonezas Provansal

Privalumai: itin tiršta konsistencija; pagardintas garstyčiomis; naudojamas unikalus gamybos receptas. Naudojimas: sumuštiniams, dešrainiams, picoms bei kitiems užkandžiams gaminti. Padažams gaminti ar patiekti kaip pagardą.

Marinuoti agurkai

Privalumai: traškūs marinuoti agurkai; silpnai rūgštaus skonio; be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti agurkai

Privalumai: traškūs marinuoti agurkai, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą mėsainiams, sumuštiniams ir kitiems patiekalams.

Marinuoti agurkai

Privalumai: silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti agurkai

Privalumai: traškūs marinuoti agurkai, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Konservuoti burokėliai

Privalumai: traškūs burokėliai; tradicinis receptas – burokėliai pagardinti obuolių sultimis; be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti burokėliai

Privalumai: Ypatingai traškūs marinuoti burokėliai; be konservantų; silpnai rūgštūs. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti kelmučiai

Privalumai: Silpnai rūgštaus skonio, želatininio paviršiaus kelmučiai, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti pievagrybiai

Privalumai: tvirta grybų struktūra, silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

Marinuoti pievagrybiai

Privalumai: kruopščiai atrinkti pievagrybiai; silpnai rūgštaus skonio, be konservantų. Naudojimas: patiekti kaip garnyrą prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat, naudoti kaip ingridientą salotoms, sriuboms ir troškiniams gaminti.

© Kėdainių konservai 2022

Privatumo politika
This site is registered on wpml.org as a development site.